Szép mosolyt észrevétlen megoldással

A gyermek fogszabályozás elvégeztetésének egyik legnagyobb rákfenéje a félelem a csúfolástól. Sajnos, mind a mai napig vannak ilyen esetek és a gyermekek, valamint a szülők is félnek attól, hogy a fogszabályozó viselése negatívan hat a gyerekek lelki világára.
Éppen ezért ajánlom a gyermek fogszabályozás alkalmával is a láthatatlan fogszabályozás használatát.
A láthatatlan fogszabályozás pontosan az ilyen helyezettek felismerése következtében lett kifejlesztve, hiszen a fogorvosok sem szeretnének pácienseiknek felesleges kellemetlenséget okozni. Azt meg pláne nem szeretnék, hivatásból sem, hogy egy szükséges fogazat szabályozó beavatkozás elmaradjon a páciensek félelmei miatt.
EZ az új módszer kiküszöböli a szociális megítélés miatti félelmet, hiszen úgy lett kialakítva, hogy viselése szinte tökéletesen észrevehetetlen marad azok számára, akik nem tudnak a készülékről, sőt, akik tudnak, azok se nagyon látják, mert nem hívja fel magára a figyelmet.
Ez pedig olyan biztonságérzetet nyújt a fogszabályozó viselőjének, ami egészen eddig elképzelhetetlen lett volna. A fogak pedig szép lassan rendeződnek, a mosoly észrevétlenül lesz tökéletes és gyönyörű.