A szemetet ne dobd a lefolyóba!

Egy szórakozóhelyen dolgozom takarítónőként. Hiába a sok kiírás a mosdókban, most már az 5 legismertebb idegen nyelven is, hogy a WC-csészébe, illetve a mosdókagyló lefolyójába ne dobjanak és öntsenek semmit, ami nem oda való, ezt sokan rendszeresen és előszeretettel nem tartják be.

Emiatt többször is volt már dugulás nálunk. Ilyenkor mindig a vizgazfutesszerelo24 hu céget hívjuk, hogy oldják meg a problémát. Szerencsére mindig gyorsan kiérnek, a múltkor talán egy óra alatt itt voltak már!? Ez pedig „életet mentett”, mivel éppen elkezdődött egy csőtörés, amit ha nem sikerült volna időben megfékezni, akkor minden bizonnyal beázott volna a szomszédos üzlethelyiség is, emiatt pedig fájhatott volna a tulajdonos feje! A vizgazfutesszerelo24 hu ugyanakkor hamar jött és modern műszerekkel pontosan feltárta a probléma okát.

Kíváncsiságból egy nap én is megnéztem otthon a vizgazfutesszerelo24 hu weboldalát, a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Bár nálam szerencsére akkor épp nem romlott el sem a fűtés, sem a vízvezeték, sem pedig dugulás nem volt, de ezek olyan jelenségek, amelyek bármikor bárkinél előfordulhatnak. Emiatt fontos, hogy erre az esetekre mindig kéznél legyen nálunk egy megbízható szakember elérhetősége… Mint például a vizgazfutesszerelo24.hu-é.

A cég honlapján egyébként a problémák megelőzésének fontosságáról és módjáról is találunk információkat. Ide tartozik például az, ha évente egyszer ellenőriztetjük a gázkazánunkat mielőtt bekapcsoljuk télire a fűtést, vagy ha gondoskodunk a régi csővezetékek cseréjéről, hogy a rozsda, fagyás, vagy anyagfáradás ne vezessen csőtöréshez.

Én mindenképp meg fogom fogadni ezeket a tanácsokat, és továbbra is jó ötletnek tartanám, ha erről mások is így vélekednének. Ezáltal nem csupán magunkat kíméljük meg egy későbbi nagyobb javítás költségeitől, de környezetünket is óvni tudjuk.