Hol és mennyiért készítsek weboldalt 2023-ban?

Ha Ön saját vállalkozással rendelkezik, és szeretne új ügyfelekre szert tenni az interneten keresztül, a legjobb módszer egy céges weboldal készítése, vagy egy webshop létrehozása, ahol termékeket árulhat, vagy a szolgáltatásait tudja hirdetni. A kérdés azonban adott: ki fogja létrehozni a weboldalt vagy webáruházat, és mennyibe kerülnek a weboldal készítés árak 2023-ban?

Weblap készítés webfejlesztő segítségével

Önállóan nem a legegyszerűbb elkészíteni egy weboldalt a semmiből, főleg ha az embernek semmilyen tapasztalata nincs ilyen téren. Persze manapság már nincs szükség HTML és JavaScript kódolási ismeretekre, viszont egy weboldal létrehozása rengeteg apró lépésből áll.

Kezdjük ott, hogy ki kell találni egy domain nevet, amit beregisztrálunk, lehetőleg ideális végződéssel. Tárhelyet kell választani és vásárolni, aminek szintén egy külön cikket lehetne szentelni. CMS rendszerre lesz szükség és a hozzá tartozó sablonra, bővítményekre, biztonsági beállításokra, SSL tanúsítványra.

Ha ez még mind nem lenne elég, vannak kötelező elemei egy weboldalnak. Például az impresszum, az ÁSZF, az adatvédelmi tájékoztató, az elállási jog az ügyfelek részéről. Arról nem is beszélve, hogy megfelelő UI és UX design mellett nem lesz felhasználóbarát a kezelőfelület és a menürendszer.

Ez csak a jéghegy csúcsa, rengeteg dolgot lehetne még említeni. Azt javasoljuk, hogy bízza vállalkozása jövőjét és a weboldal elkészítését a Kiszervezett Marketing Kft. profi weboldal készítéssel foglalkozó csapatára!

Aktuális webhely készítés árak (2023)

Egy weboldal rendkívül összetett, sok aprólékos részletből tevődik össze. Ennek értelmében a weboldal készítés árak is nagyfokú eltérést fognak mutatni attól függően, hogy pontosan milyen funkciókra és design elemekre lesz szükségünk.

A költségek egészen 150 ezer forinttól kezdődnek, és akár 500 ezer forint fölé is emelkedhetnek. Sok webes még ennél is többet elkér az egyedi fejlesztésekért, de mi mindig reális árajánlatot adunk és két lábbal a földön állunk.

Ha Ön is érdeklődik a weboldal készítés iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!