Daniel Radcliffe érdekes karrierje

A Harry Potter filmek mindenkinek ismerősök, világszerte milliók rajonganak ezekért az alkotásokért. Ezekből a filmekből ismerik a legtöbben Daniel Radcliffe nevét és ez nagyon sokáig rányomta bélyegét a színész karrierjére. Alig kapott szerepet, mivel mindenki a varázslótanonc karakterével azonosította és ha mégis sikerült egy-egy munkához hozzájutnia, színészi játékát sokan a filmsorozatban nyújtott alakításával hasonlították össze.

Úgy tűnik azonban, hogy a 32 éves színésznek a 2022-es év meghozza a várva-várt sikert, hiszen Daniel Radcliffe több zseniális, nagy költségvetésű filmben lesz látható. Bizonyos pletykák szerint, Marvel hősként térhet vissza a mozivászonra. Tulajdonképpen a rajongók potenciális jelöltje erre a szerepre éppen az egykori varázslótanonc, mivel Hugh Jackman többé már biztosan nem ölti magára Farkas szerepét. Daniel Radcliffe a hétvégén részt vett a 2022-es SXSW fesztiválon, ahol a riporterek kérdezték őt az elhangzott pletykákról, a válasz pedig meglehetősen beszédes volt.

Sajnos, a túlhajszolt életvitel, a stressz a művészvilágban is szedi áldozatait, így álmatlanságban olyan hírességek szenvednek, mint például Jennifer Aniston. A színésznő először beszélt alvászavaráról, írja a colore.hu weboldalon olvasható cikk szerzője. A Jóbarátok sztárja egy nemrég adott interjújában bevallotta, hogy az inszomnia már közel 20 éve keseríti meg az életét. A színésznő szerint fiatal korban nem vesszük észre az alváshiány hatásait. Jennifer Aniston eleinte csak hajnalban riadt fel, ezért nem is próbált meg visszaaludni, hanem sportolni indult vagy nekilátott a munkanapjának.

A colore.hu írásában olvasható, hogy az évek múlásával az álmatlanság negatív hatásai a sztárnál is jelentkeztek. Azt vette észre, hogy kevésbé produktív, sok mindent elfelejt és a fizikai állapota is romlik. Ekkor belátta, hogy szakorvosi segítségre van szüksége. Mivel a színésznő vigyáz a táplálkozásra, a sok mozgásra és pihenésre, ezért az orvos azt javasolta neki, hogy aludjon a kutyáival. Úgyhogy évek óta megosztja az ágyát a kutyusaival, írja a colore.hu.