Kiváló kiegészítője az ünnepi asztalnak az asztalterítő

Egy étkezőasztal a megfelelő kiegészítők nélkül unalmas és ízléstelen. Nincs karaktere és nem úgy mutatja magát, ahogyan kellene. Amikor egy fontos ünnepséget szervezünk, amivel az időnk nagy részét eltöltjük, természetesen szeretnénk, ha az a lehető legjobban nézne ki. Az asztalterítő segít nekünk abban, hogy kivételes terítéket készítsünk egy fontos alkalomra. De melyiket válasszuk? A legtöbb üzletben kész terítőket is vásárolhatunk. Beszerezhetünk viszont lenyűgöző asztalterítő anyagokat is, amiből mi magunk varrhatunk abroszt.

Így az tökéletesen illeszkedik majd a belső térhez és az adott alkalom stílusához. Az asztalterítő szövet tökéletes választás, ha saját kezűleg szeretnél egyedi asztali dekorációt készíteni. Az ilyen textilek általában foltálló réteggel vannak bevonva, aminek köszönhetően ellenállnak a folyadékokkal való érintkezésnek, tartósak, erősek és nem igényelnek keményítést. Webshopunkban a választék rendkívül nagy és biztosan mindenki képes lesz kiválasztani a számára tökéletes megoldást.

Vitrázsrúd állítható hosszúsággal

Vannak olyan ablakok, amelyek fölé nem lehet hagyományos karnist akasztani. Az is előfordul, hogy az ablakpárkányt például dísztárgyak elhelyezésére vagy gyakran használt dolgok tárolására szeretnénk használni. Ilyen esetben a karnisra akasztott függönyök megnehezítik a hozzáférést ehhez a felülethez. Jó megoldás lesz, ha a finom függönyöket az úgynevezett vitrázsrúd közreműködésével, közvetlenül az ablakkeretre akasztjuk. Aki ilyen függönyrudat választ, kellemesen meg fog lepődni az egyszerűségén és funkcionalitásán.

A csúcspont az, hogy a vitrázsrúd hosszát magunk állíthatjuk be. Ezért a telepítéséhez nem kell a szükséges hosszúságra vágni. Csak meg kell hosszabbítani a csövet a kívánt méretre és rögzíteni kell. A termék kiválasztásakor figyelembe kell venni az ablaknyílás geometriáját és a helyiség kialakítását. Az egyszerű, kerek cső elegánsan fog kinézni, ha gyönyörű, eredeti függönyökhöz és különböző díszítőelemekhez való gyűrűkkel párosítjuk. A vitrázsrúd az ablak ékköve lesz és illeszkedni fog a helyiség teljes berendezéséhez.