Dremel szerszám és kiegészítők

Az asztalosoknak, hobbi barkácsolóknak és ezermestereknek is szükségük van egy sokoldalú, biztos szerszámra, amivel több feladatot is tökéletesen el tudnak végezni. A Dremel Fortiflex egy nagy pontosságú, magas minőségű eszköz, aminek az erejét egy nagy teljesítményre képes, 300 W-os motor adja.

A szabadalmaztatott flexibilis tengelyből, a cserélhető markolatból és a sebességvezérlésre alkalmazható pedálból felépülő szerszám semmiképp sem fog majd csalódást okozni. A Dremel termékét bátran lehet használni például kézműipari munkákhoz. Legyen szó famegmunkálásról, ékszerkészítésről vagy épp kőfaragásról, biztosan beválik ez.

Sőt, akkor is nyugodtan lehet alkalmazni a produktumot, ha az autó restaurálása a cél. A Dremel Fortiflex azért nagy kedvenc, mert ennél a teljesítmény és a precizitással tökéletesen vegyül. Nagy előny továbbá a változtatható sebesség, amivel elérhető akár a 20 ezer fordulat percenként.

A szerszámnál a nagy nyomaték adott a kisebb sebességtartományban is. Tökéletesen működik ezáltal olyan feladatoknál is, ahol kis sebességnél nagy nyomatékra van szükség. Amit pedig nagyra tartanak a mesterek, az a robusztus, ellenálló kialakítás, ami a Dremel tartozék hosszú élettartamát eredményezi.

Mi mindennel lehet dolgozni a Dremel tartozékok segítségével?

A Dremel hallattán sokan egyből azokra a profi szerszámokra és főleg kiegészítőkre gondolnak, amikkel sokféle feladatot hibátlanul el lehet végezni. Az üveggravírozó Dremel tartozékok a kreatívabb feladatokhoz lettek kifejlesztve. A teljes szettel az ember az üvegen sokféle feladatot képes elvégezni.

Saját karácsonyi és húsvéti díszeket lehet megalkotni, de egy kis ügyességgel a dekoratív üveg poháralátétek elkészítésével sem lesz gond. Az ilyen Dremel tartozékok segítségével egyedivé varázsolhatók a gravírozással az elajándékozni kívánt borospalackok. Nem szabad megfeledkezni a famegmunkáló Dremel tartozékok hatékonyságáról sem. A fán végzett kreatív barkácsfeladatokhoz elengedhetetlennek bizonyulnak ezek. A szettel puha- és keményfán végezhető gravírozás, csiszolás és fúrás.