Arcszérum öregedésgátló és hidratáló hatással

A természetes összetevőkön alapuló szépítőszerek már nem számítanak újdonságnak a modern szalonkezelések és az otthoni beauty eljárások között. A MediNatural arcszérum jótékony növényi kivonatokat, vitaminokat, hasznos olajokat és peptideket tartalmaz. Ez a kozmetikum a hatóanyagok koncentrációjában és a különböző bőrtípusok mély rétegeibe való behatolás képességében különbözik a hagyományos krémektől. Használata a következő esetekben ajánlott: problémás bőr kitágult pórusokkal és fokozott faggyútermelődéssel; gyulladás jelenlétének nyomai és öregségi foltok; az első apró mimikai ráncok megjelenése.

A rendszeres alkalmazás során a bio arcszérum nemcsak számos problémát old meg, hanem jelentősen javítja az arcszínt és megfiatalítja a bőrt. Az aminosavakkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal dúsított kozmetikum helyreállítja a nedvesség egyensúlyát, serkenti a kollagén termelését és sejtszinten regenerálja a bőrt. Ha természetes arcszérumra van szüksége, azt megvásárolhatja az online áruházunkban.

Egész napos frissesség az arcpermettel

A nap folyamán egyre gyakrabban szembesülünk a bőrfeszesség érzésével. Az arcpermet gondoskodik erről a kellemetlenségről bárhol és bármikor. Megszünteti a szárazságot, növeli a rugalmasságot, felfrissíti a bőrszínt és egyszerűen megkönnyebbülést nyújt az arcnak. A kényelmes csomagolásnak köszönhetően, ezek a termékek elnyerték a vásárlóink tetszését, akik könnyen magukkal vihetik és egész nap használhatják. Általában az arcpermeteknek két fő típusa létezik: egy a smink rögzítésére és egy a bőrápolásra.

Az első megvédi a felvitt kozmetikai réteget az időjárás kellemetlen hatásaitól. Száradás után védőréteget képez, ami megvédi az arcot. Így sem az eső, sem a meleg nem tehet kárt a megjelenésben. További pozitív hatása a bőr mattítása. A második típust az arcápoló sprayk képviselik. Az összetételüktől függően hidratáló, frissítő és tápláló hatást biztosítanak. A sprayk sajátossága a kímélő összetételükben rejlik. Az arcpermet olyan szépítőszer, ami mindenkinek szükséges, aki aggódik a bőre állapota miatt.