Gamer PC-t olcsón is lehet szerezni

Felemelkedőben van a gamer szubkultúra. Soha nem voltak ennyire népszerűek a videojátékok, mint manapság. Drága hobbi, az biztos, de megéri a belefektetni. Amennyire el tudnak szállni az árak, egy ütős gamer PC-t olcsón is be tudsz szerezni, és akkor még másra is marad költeni valód. Csupán az a titok, hogy figyelni kell az akciókat és okosan kell összerakni az áhított számítógépet. Egy laikus azt gondolhatná, hogy kell egy menő gépház és bele kell pakolni mindenből a legdrágábbat. De ki teheti ezt meg manapság? Csak nagyon kevesen és ezzel már el is van vetve a gépépítés gondolata.

Azonban az olyan szaküzletek, mint a Konzolok Szervize, akciókkal és különféle kedvezményekkel támogatják a gamer közösséget. A konzolokszervize.hu weboldalon hatalmas kínálat vár minden érdeklődőt. Az alkatrészek sokaság lehetővé teszi egy teljesen új és egyedi gép megépítését, amiben segítségünkre lesz az online gépösszerakó. A használatával pontról pontra kiválogathatjuk, hogy mit szeretnénk az új gépbe és a végén a pontos végösszeg is meg fog jelenni. Ha valami nem felel meg, akkor még annyit alakítgathatunk az alkatrészek listáján, amennyit csak szeretnénk.

Sokkal jobb utánanézni, hogy milyen játék, milyen teljesítményt igényel. Melyik alkatrész pontosan mit képes kipréselni magából. Az interneten rengeteg teszt található a különféle videokártyákról és processzorokról. A YouTube-on hemzsegnek a különféle tesztvideók ezekkel kapcsolatban. Hogyha nem sajnáljuk az időt és energiát a gépépítésre, akkor egész elfogadható áron építhetjük meg az álom gépünket, amit ezután akármikor továbbfejleszthetünk, hogyha szükség van rá. Sokkal jobb türelmesnek lenni és kivárni egy adott akciót, mint egyből elherdálni azt a tőkét, amit a gépépítésre szánunk. A konzolokszervize.hu webáruházban számos játékokhoz való videokártya és processzor található, amikből egy nagyszerű PC építhető fel. Egy erős hardver esetében nincs szükség a sűrű fejlesztgetésre. Elég évente beruházni egy-egy új alkatrészre, amikor már jelentősen visszaesik az FPS számláló.